Speciální výstava Německo: Börrstadt 30. - 31. 8. 2008

31.03.2009 20:11

Tak a máme za sebou jubilejní výstavu a setkání 1. clubu Bostonských teriérů v Německu, na které jsme oslavili 20 let klubu 1.CBD. Účast byla obrovská a na Evropu asi zatím nevídaná! Představilo se 102 bostonků! Měli jsme možnost vidět bostonky z Německa, Finska, Dánska, Švýcarska, Čech, Slovenska a další :-). Opravdu nádherná podívaná po oba dva dny.
Česká výprava určitě nezahanbila - právě naopak... Nádherný AX DAGBEJ - z chovatelské stanice Ivety Kučerové získal po oba dva dny vítězství a v neděli "Nejkrásnější pes" a vítězství nejcennější: Nejkrásnější bostonský teriér výstavy: BEST IN SHOW - INTER BOSTON 2008! Velká gratulace!!!
Nám udělala radost naše Gwendolin od Kopce Zebína chovatelky Gabky Trýzubské, která v třídě šampionů ve velké konkurenci 12 fen, získala 4. místo!
Z českých chovatelský stanic se na předních místech umístili v různých třídách také bostonci Karly Kolářové - Od půlnočního slunce a tato chovatelská stanice získala dokonce 1. místo v soutěži chovatelských stanic (Best Group).
A také bych ráda zmínila 1. místo v Juniorhandlingu - Terezka Trýzubská s Gwendolin od Kopce Zebína.
Terezce Trýzubské také moc děkuji za krásné vystavení a představení Gwendolin od Kopce Zebína na této prestižní akci. Těšíme se někde příště!

  

—————

Zpět