Krajská výstava Benátky n. Jizerou

04.07.2009 16:05

Protože potřebujeme trošku "ostřílet" naši malou Angelku na výstavních molech, tak jsme se rozhodli udělat si příjemný výlet na malou Krajsou výstavu do Benátek nad Jizerou. No a aby to nebylo líto naší šoumence Gwendolin, tak jsme ji přihlásili taky... A dnes ráno jsme tedy my tři holky vyrazily směr Benátky. Na holkách bylo poznat jak se na výlet těší a já byla moc ráda, že nám přeje počasí a konečně vysvitlo sluníčko a vypadalo to na supr sluneční výlet. V Benátkách bylo velmi dobré značení cvičáku, kde se výstava konala a tak jsme nebloudili. A čekalo nás další velmi příjemné překvapení - moc milí lidé a celý den jsme si opravdu užili včetně výborného gulášku :o)

Posuzoval nás p. Karel Hořák a také díky němu byla celá výstava skvělá a se zaujetím jsme poslouchali také jeho posudky dalších vystavovaných plemen.

Jako první šla na řadu naše malá Angelka - poprvé ve třídě mladých a udělala nám radost - na to, že to byla její první výstava venku na trávě, to Angelce šlo a  hezky chodila i stála v postoji - takže V1 a Vítěz třídy mladých. No a pak rychlá výměna za Gwendolin.

Gwendulka se těšila - letos jsme moc výstav nestihly a ony je opravdu baví - a hezky vplula do kruhu, prošla se, postavila a bylo to :o)Prostě naše úžasná Gwendolin, která si předvádění opravdu užívá... a tak jsme z kruhu odcházely s krásným posudkem a titulem Výborná 1 a Krajský vítěz.

Protože bylo krásné počasí a příjemní lidé a domů nedaleko, rozhodli jsme se počkat až do závěrečných soutěžích, kde se vybírala Nejlepší fena a pes Benátek n. Jizerou. V těchto závěrečných soutěžích se vybíralo zvlášť ze všech fen a zvlášť  ze všech psů s uděleným titulem Krajský vítěz ze všech vystavovaných plemen. Do užšího výběru se vybírali 3 jedinci za feny a 3 za psy a těm byly přiděleno umístění.

No a v těchto závěrečných soutěžích jsme s naší Gwendolin skončily na krásném 3 místě!

Takže nejen krásná klidná výstava s příjemným zázemím, rozhodčími a také lidmi kolem, ale také úspěch našich bostončíh holek.

Děkujeme pořadatelům!

—————

Zpět