4. ročník setkání přátel bostonků...a také naše překvapení.

16.06.2012 18:45

Tak a je to tady....proběhl 4. ročník setknání přátel bostonků, kterého se letos účastnilo 64 bostonků - takže zase o něco více než loni ;o). Už od ledna jsme s Gabkou Trýzubskou (od kopce Zebína) připravovaly program na ten letošní ročník a také nějaké nové soutěže. Je velmi příjemné, když ten čas plný příprav se pak zúročí a přijede taková spousta příjemných lidí se svými bostonky.

Setkání proběhlo tradičně v Jičíně a naštěstí nám opět počasí přálo a tak jsme si mohli užívat večera už v pátek ve společnosti přátel no a v sobotu ráno to začlo... Opět soutěžení známé i ty nové, veterinární přednáška, sportovní kynologie a také pro nás velmi hezké překavpení pro všechny a to i pro naše rodiny - svatba se spousty bostonků kolem a také s bostoními družičkami ;o))).

Doufám, že jsme všechny příjemně překvapili a děkujeme všem účastníkům i našim rodinám za hezký den a příjemnou atmosféru - víc jsme si asi vůbec nemohli přát ;o)) Speciální dítky Gabce Trýzubské a její celé rodině, díky ní jsme mohli tohle překvapení realizovat.

Takže od sobotního večera už ne Marta Procházková - ale Marta Konečná.... ale naše milé BALADER samozřejmě zůstává!

Více fotek zde: 4. ročník SETKÁNÍ BOSTONKU 2012,  SVATBA

—————

Zpět